хладилна витрина, сервиз и ремонт на домашни хладилници

Ремонтиранa и сервизиранa хладилна витрина COLD MASTERS

Реновирана ( втора употреба ) хладилна витрина COLD MASTERS

Ремонтиранa и сервизиранa хладилна витрина COLD MASTERS

Брутен обем – 100 литра.

Размери: височина – 81 см., ширина – 48 см., дълбочина – 51 см.

Температурен диапазон от 10 до 1 оC .                                 

Цена- 250 лв.

Гаранция – 6 месеца.

       Хладилна витрина, Ремонт на домашни хладилници, сервиз за домашни хладилници, добър хладилен техник Ремонт на домашни хладилници, сервиз за домашни хладилници, добър хладилен техник Ремонт на домашни хладилници, сервиз за домашни хладилници, добър хладилен техник  Ремонт на домашни хладилници, сервиз за домашни хладилници, добър хладилен техник  Ремонт на домашни хладилници, сервиз за домашни хладилници, добър хладилен техник

За правилно почистване на вашата хладилна витрина следвайте тези указания стъпка по стъпка:
– След покупко – продажба на нов уред извадете щепсела на уреда от електрическия контакт или изключете предпазителя.
– Извадете отделенията, чекмеджетата и поставките за съхранение.
– Почистете уреда с мека кърпа, хладка вода и малко количество препарат за миене на съдове с балансиран pH. Накрая подсушете с мека кърпа.
– Почистете участъците от неръждаема стомана с разтвор на мек препарат за миене на съдове и вода или почистващ препарат за неръждаема стомана и мека кърпа. Когато почиствате или подсушавате неръждаема стомана, винаги избърсвайте по посока на шлифоването. Подсушете, за да предотвратите образуването на водни петна. Не използвайте почистващи агенти, съдържащи хлор, тъй като той разяжда неръждаема стомана. Предупреждение: Определени почистващи препарати за неръждаема стомана са вредни за други материали. Нанасяйте почистващите препарати за неръждаема стомана само по компонентите от неръждаема стомана! Желателно е да се съобразите с препоръките на производителя относно препаратите за почистване и как се прилагат(http://kitchen.manualsonline.com/).
– Избършете уплътнението на вратата и повърхността на уреда която контактува с вода и мека кърпа. След това подсушете старателно с мека кърпа.
– За включване на вашата хладилна витрина след почистването,  поставете щепсела на хладилника в контакта или включете предпазителя.

Сподели за нас чрез:

Вашият коментар