Видеоклипове изображения

видеоклипове Либхер, изображения, ремонт, сервиз либхер, по, домовете хладилник, LIebherr, фризер, либхер, LIEBHERR,
www.tropicbg.com/видеоклипове-изображения

В тази страница ще ви покажем видеоклипове изображения и други интересни неща.

 

 

 

Откриване на пропуск (теч) на хладилен агент (фреон)

 

Ремонт на минибар Star Light

 

Ремонт на хладилен кръг на виноохладител Liebherr / Либхер 

( видеоклипове)

В следващия видеоклип/ видеоклипове ще разгледате един от най-сложните и тежки ремонти извършвани на хладилник Либхер.
Видеото показва как се подменят оригиналните алуминиеви изпарители с нови, изработени ръчно от медна тръба. По този начин се запазва максимално оригиналния вид на уреда. Във видеоклипът е показан ремонта на уреда стъпка по стъпка.

Видеоклипове направени от изображения.

                                       

Ремонт на фризер Beko/Беко (видеоклипове)

В настоящият видеоклип/ видеклипове ще проследим как при фризер Beko се подменя участък от смукателната тръба, която е корозирала в корпуса на уреда. Поради факта, че тръбата се намира в недостъпната част(пенозапълнената част), трябва да бъде подменена с нова тръба, която се монтира отвън. За свързването на тръби от различни метали, мед и алуминий, се използва технологията локринг, която позволява механично свързване.

 

Видеоклипове направени от изображения.

 

 

 Преработка на ледогенератор Manitowoc (видеоклипове)

Понякога околните условия като висока околна температура влият сериозно върху работата на уреди,в случая ледогенератор работещ с хладилен агент R404a. Високата околна температура постоянно кара уреда да прегрява, за това се налага интервенцията, която ще видите в този видеоклип. Подменя се старото въздушно охлаждане и стария кондензатор на уреда с нов топлообменник изработен, така че вече вода да охлажда кондензатора на уреда. Монтират се допълнително воден клапан и защита, предпазваща уреда от спиране на водата.

 Видеоклипове направени от изображения.

Профилактика на ледогенератор Brema/Брема ( видеоклипове )

Ледогенераторите, като уреди работещи с вода, имат нужда от периодично почистване и обезпаразитяване. Вътре, където се образуват ледчетата, има чудесни условия за развитието на различни бактерии, живеещи във водна среда. В този видеоклип показваме развитието на такива бактерии и съответно тяхното отстраняване и почистване на уреда.

 

Видеоклипове направени от изображения.

 

Преработка на хладилник Либхер Liebherr CT 2841 в сушилня за месо.

Едно чудесно и иновативно решение как от един обикновен, домакински уред може да се направи чудесна сушилня за месо, която може да се използва във всяко домакинство. Монтажът на електронно управление позволява точно контролиране на температурата за правилно протичане на процесите по сушене. Има монтиран вентилатор, който обдухва постоянно. По този начин се контролира и влажността необходима за равномерното изсушаване на месото.

Видеоклипове направени от изображения.

 

Смяна изпарител на хладилно отделение в пенозапълнена част.

В този видеоклип/ видеклипове показваме как се подменя изпарителя в хладилната част на хладилник Либхер/ liebherr. Уредът е със система  No Frost, което налага механичното свързване тръбите на No Frost модул с новия меден изпарител.

 

Дефектирал компресор на климатик:

 

Тест след ремонт на климатик DAIKIN:

Видеоклипове направени от изображения.

Сподели за нас чрез: