Видеоклипове изображения

видеоклипове Либхер, изображения, ремонт, сервиз либхер, по, домовете хладилник, LIebherr, фризер, либхер, LIEBHERR,

В тази страница ще Ви покажем видеоклипове, изображения и други интересни неща

 

 

 

Откриване на пропуск (теч) на хладилен агент (фреон)

 

Откриване на пропуск (теч на фреон) в недостъпната част на изпарителя на хладилник Либхер / LIЕBHERR.

 

 

Смяна на пенозапълнен изпарител на комбиниран хладилник Либхер

В следващия видеоклип ще видите един от най-сложните и отнемащи време ремонти, извършвани на комбиниран хладилник Либхер. Видеото показва как се подменя фабричния алуминиев изпарител с нов от медна тръба. Новият изпарител се изработва ръчно по шаблон от стария. По този начин се запазват максимално фабричните параметри на хладилника.

Видеоклипове направени от изображения.

 

 

Ремонт на минибар STAR LIGHT

Пробитият с нож външен изпарител се почиства и запоява, след което се прави тест за херметичност. При успешен тест за херметичност изпарителя се боядисва. Следващите стъпки са: смяна на филтър дехидратор, зареждане с хладилен агент (фреон) и тест на уреда.

Накрая хладилника се предава на клиента с копие от термографа и ремонтния протокол.

Видеоклипове направени от изображения.

 

 

 

Ремонт на хладилен кръг (смяна на изпарител) на виноохладител Либхер LIEBHERR

В следващия видеоклип ще видите един от най-сложните и тежки ремонти извършвани на виноохладител Либхер. Видеото показва как се подменя фабричния алуминиев изпарител с нов от медна тръба. Новият изпарител се изработва ръчно по шаблон от стария. По този начин се запазват максимално фабричните параметри на уреда. Във видеоклипът е показан ремонта на виноохладител LIEBHERR стъпка по стъпка.

 

 

Преработка на ледогенератор Manitowoc (видеоклипове)

Понякога околните условия, като висока околна температура, влият сериозно върху работата на уреди.В случаят ледогенератор работещ с хладилен агент R404a. Високата околна температура постоянно кара ледогенератора да прегрява, за това се налага интервенцията, която ще видите в този видеоклип. Подменя се старото въздушно охлаждане и стария кондензатор на уреда с нов топлообменник. Изработва се така ,че вече само вода да охлажда кондензатора на ледогенератора. Монтират се допълнително воден клапан и защита, предпазващи уреда от спиране на водата и прегряване.

 

 

Профилактика на ледогенератор Brema/Брема ( видеоклипове )

Ледогенераторите, като уреди работещи с вода, имат нужда от периодично почистване и обезпаразитяване. Вътре където се образуват ледчета, има чудесни условия за развитието на различни бактерии, живеещи във водна среда. В този видеоклип показваме развитието на такива бактерии и съответно тяхното отстраняване и почистване на уреда. В зависимост от интензитета на използване се препоръчва профилактика максимум на 12 месеца.

 

 

Смяна изпарител на хладилно отделение в пенозапълнена част

В този видеоклип/ видеклипове Ви показваме как се подменя изпарителя в хладилната част на хладилник Либхер/ Liеbherr. Уредът е със система  No Frost, което налага механичното свързване на тръбите на No Frost модула с новия меден изпарител. Свързването става чрез локринг пръстен и уплътнител. Направена както трябва, връзката издържа без проблем на налягане от 200bar.

 

 

 

Сподели за нас чрез: