Контакти за сервиз и ремонт

Сервиз за ремонт на домашни хладилници, фризери и виноохладители.

Сервиз, ремонт и профилактика на домашни и професионални ледогенератори.

Сервиз, ремонт и профилактика на професионални съдомиялни и чашомиялни.

Сервиз и ремонт, хладилен, техник, по, домовете, хладилници, фризери, виноохладители, либхер, Liebherr, ледогенератори,Liebherr сервиз за София,
Сервиз и ремонт на хладилници, виноохладители, ледогенератори.
Сервиз и ремонт, хладилен техник, по, домовете, хладилници, фризери, ледогенератори, Либхер, Liebherr Сервиз гр. София.
Сервиз и ремонт на хладилници по домовете.

Контакти за сервиз и ремонт:

Адрес: гр. София, кв. Гоце Делчев, ул. Силиврия 15-17
Работно време:

Понеделник – Петък:
8:30 до 17:30 часа
Събота и Неделя – почивен ден
Телефон за връзка:

Стационарен: 02/417 47 24
Мобилни: 0893 633 465 / 0896 940 746
Имейл адрес: tropic_service@abv.bg
Диагностика и посещение в рамките на гр. София – 60 лв.

С цел подобряване на обслужването на клиентите, разговорите могат да бъдат записани!

 

Основната ни дейност е свързана със сервиз и ремонт на домашни хладилници, фризери и виноохладители. Ремонт, сервиз и профилактика на домашни и професионални ледогенератори. Ремонт на професионални съдомиялни и чашомиялни.
През 2013 година започва партньорство с LIEBHERR като специализиран сервиз за ремонт и продажба (извънгаранционен и гаранционен) на хладилници, фризери, виноохладители.

Подбирането на подходящ сервиз е от ключово значение за извършване на коректен ремонт на вашия уред! В София съществуват много хладилни сервизи и техници, които работят без да имат сервизни бази, както и необходимите инструменти и знания. Използвайки услугите на такива неоторизирани лица, клиентите попадат доста често в много неприятни ситуации. Често се случва тези техници да извършват некоректни ремонти,  причинявайки щети върху уредите. Ние като специализиран сервиз за хладилна техника, ви препоръчваме да използвате услугите на сервизи, които след извършването на ремонт издават необходимите документи, имат документ за правоспособност за боравене с хладилни агенти, удостоверение по електробезопасност и имат реален физически адрес на сервиза.
След извършването на всеки ремонт, ние издаваме ремонтен протокол, в който е описан ремонта и гаранционните условия по ремонта. Ние даваме гаранция за всяка една вложена резервна част и за всеки извършен ремонт. Разполагаме със сервизна база (физически адрес), където с радост можем да откликнем на всяко желание на нашите клиенти. Сервизната ни база е модерно оборудвана като разполагаме и с допълнителни инструменти, с които можем да изработим нестандартни детайли и части. Разполагаме с металорежещи машини, заваръчни апарати, които ни дават възможност да изработваме панти, втулки, щифтове и всякакви други дребни части и детайли, които ни позволяват по-бързи и нестандартни ремонти.

 

Сподели за нас чрез: