Контакти за сервиз и ремонт

    Контакти Тропик Сервиз ЕООД:

СЕРВИЗ И РЕМОНТ, ПРОФИЛАКТИКА И МОНТАЖ НА ХЛАДИЛНИЦИ, ВИНООХЛАДИТЕЛИ, ЛЕДОГЕНЕРАТОРИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ МИЯЛНИ МАШИНИ ПО ДОМОВЕТЕ И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ.

Сервиз и ремонт, хладилен, техник, по, домовете, хладилници, фризери, виноохладители, либхер, Liebherr, ледогенератори, софия,
Сервиз и ремонт на хладилници, виноохладители, ледогенератори.
Сервиз и ремонт, хладилен, техник, по, домовете, хладилници, фризери, ледогенератори, софия, Либхер, Liebherr
Сервиз и ремонт на хладилници по домовете.

Контакти:

Адрес: гр. София, кв. Гоце Делчев, ул. Силиврия 15-17
Работно време:
Понеделник – Петък:
8:30 до 18:00 часа
Събота и Неделя – почивен ден
Телефон за връзка:

Стационарен: 02/417 47 24
Мобилни: 0893 633 465 / 0896 940 746

С цел подобряване на обслужването на клиенти, разговорите могат да бъдат записани!

 

Фирма Тропик Сервиз ЕООД Сервиз и ремонт  е ново име, продължаващо дейността на фирма “ПЕНКОВ П. В. ЕООД”.
Основната дейност е свързана със сервиз и ремонт на хладилници, фризери, климатици, ледогенератори, професионални съдомиялни и чашомиялни. Освен сервиз и ремонт извършваме профилактика на климатици, ледогенератори, диспенсъри и друга хладилна техника.
През 2013 година започва партньорство с LIEBHERR и GENERAL като специализиран сервиз за ремонт и продажба (извънгаранционен и гаранционен) на хладилници, фризери, виноохладители и климатици.

През пролетта на 2020г. започва като гаранционен и извънгаранционен сервиз на Биттел ЕООД за климатични системи на марките DAIKIN, TOSHIBA, GREE, NIPPON.

Подбирането на подходящ сервиз е от ключово значение за извършване на коректен ремонт на вашия уред! В София съществуват много хладилни сервизи и техници, които работят без да имат сервизни бази, както и необходимите инструменти и знания. Използвайки услугите на такива неоторизирани лица, клиентите попадат доста често в много неприятни ситуаций. Често се случва тези техници да извършват некоректни ремонти,  причинявайки щети върху уредите. Ние като специализиран сервиз за хладилна техника, ви препоръчваме да използвате услугите на сервизи, които след извършването на ремонт издават необходимите документи и имат сервизни бази.
След извършването на всеки ремонт, ние издаваме ремонтен протокол, в които е описан ремонта и гаранционните условия по ремонта. Ние даваме гаранция за всяка една вложена резервна част и за всеки извършен ремонт. Разполагаме със сервизна база (физически адрес), на който с радост можем да откликнем на всяко желание на нашите клиенти. Сервизната ни база е модерно оборудвана като разполагаме и с допълнителни инструменти, с които може да изработваме нестандартни детайли и части. Разполагаме с металорежещи машини, заваръчни апарати, които ни дават възможност да изработваме панти, втулки, щифтове и всякакви други дребни части и детайли, които ни позволяват по-бързи и нестандартни ремонти.

 

Сподели за нас чрез: